FTDATA

Dette er D.D.E. hekta på

Bård Jørgen iversen, Tangentinstrumenter og manager i DDE.
Bård Jørgen iversen, Tangentinstrumenter og manager i DDE.Bilde: Trond Heggelund
Trond Heggelund
29. okt. 2007 - 09:49

Bård Jørgen Iversen (45)

tangentinstrumenter og manager

HEKTA PÅ: Omtales som "Limet" i D.D.E.. Er den i bandet som er hardest angrepet av dingsesyken og er utrolig hekta på småelektronikk i alle former. Har til en hver tid den siste mobiltelefonen og benyttes som tester av en mobilbutikk. Er svoren tilhenger av PC, i motsetning til flere andre i bandet.

ER FAGLÆRT NERD: Bård Jørgen – eller Bosse som han kalles – er utdannet elektroingeniør, internt i D.D.E. kalt "12-volts-ingeniør". Han har jobbet ved Stentor, RIT i Trondheim, Namdal Sykehus og Teleconsult, hvor han ledet dataavdelingen. Han jobber nå i RAI-RAI Entertainment som spillende manager i D.D.E..Arnt Egil Rånes (34)

Strengeinstrumenter

HEKTA PÅ: Et omvandrende sentralbord - har minst 20.000 venner. Har prøvd det meste av mobiltelefoner, men bruker akkurat nå en av de siste Nokia-telefonene. Er forbauset over hvor raskt mobilene går i stykker på turné og i festlig lag. Er ”religiøs” når det gjelder MAC og iPod. Driver eget lydstudio som er spekket med digitalt utstyr i alle fasonger. D.D.E. har spilt inn flere av albumene sine der. Studioet til Rånes har gitt lyd til over 100 forskjellige produksjoner.Eivind Berre (43)

Bass

HEKTA PÅ: Mac, Mac og atter Mac. Samt IPod og ALT Apple noensinne har laget. Har også en hang til avanserte mobiltelefoner, og er mer hekta en de fleste nordmenn. Bakgrunnen for Eivinds hang til Mac er at han er faglært typograf. Han driver reklamebyrået Takk - Berre BRA as i Namsos. Det er hans firma som er ansvarlig for designen på D.D.E.-logoen, platene, nettstedene, turnebuss og lignende. Eivind er opptatt av at D.D.E. ikke bare skal høres, men også synes med god design.Frode Viken (52)

Strengeinstrumenter, låtskriver

HEKTA PÅ: D.D.E.s eldste medlem kjøpte steroanlegg før de andre var i skolemoden alder. I hvert fall spøker medlemmene med det. Han har er hekta på Forbrukerteknologi, stereoanlegg og har mye dyrt musikkustyr. Som gitarist er han både analogt og digitalt anlagt. Har MP3-spiller, men rekker aldri å høre særlig mye på den. Har derimot mer sans for CD, som gir mer ærlig lys, mener D.D.E.s eneste livskunstner.Bjarne Brøndbo (43)

Trekkspill og vokal

HEKTA PÅ: Er analogt anlagt, hevder de medlemmene i D.D.E.. Dette har sammenheng med det han musiserer med. Hyperaktive Bjarne, som er høyt og lavt hele tida, mener at mobilen er til for å ringe med. Han har iPod MP3-spiller som han bruker av og til. Har dessuten datamaskin til mailbruk og surfing. Volalisten har derimot en forkjærlighet for profesjonelt verktøy. Driver Namdal Bilopphuggeri, som er med i BIL1DIN-kjeden.

Eskil Brøndbo (32)

Trommer

HEKTA PÅ: Feinsmeckermobilen SonyEricsson P1. Men er til tross for dette er han i likhet med sin bror, Bjarne, analogt anlagt. Ifølge de andre i D.D.E.-medlemmene har han på fritida en skummel hang til båtteknologier. Eskild er dessuten også glad i verktøy og får utløp for sine destruktive sider på Namdal Bilopphuggeri, som eies av broren, Bjarne Brøndbo.

Les mer om: