GUIDER

Dette bør du ha til HTC-telefonen din

Vi har testet en rekke smart ekstrautstyr til HTC-telefoner. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. sep. 2011 - 14:24

Vi vil nødig utsette deg for mer kjøpepress enn vi gjør med omtale av alt det nye og flotte som kommer av mobiler. Men er du klar over hvor mye annet flott du kan få til mobilen din?

Den kommende tiden skal vi ta for oss forskjellig smart tilbehør til populære mobiltelefoner, og først ut er HTC. Vi har skaffet en aldri så liten pakke med mer eller mindre geniale tilbehør til Desire S.

Mye av tilbehøret i artikkelen passer imidlertid til flere HTC-modeller, og noe kan sågar brukes med andre merker enn HTC. Noe for alle her, altså.

Noe vi ikke har tatt med i denne oversikten er minnekort. Om du er på jakt etter et slikt anbefaler vi deg å ta en titt på vår grundige guide til valg av rett minnekort.

HTC Car Upgrade Kit

Pris: ca 350 kroner

I esken: Bilholder, 12v USB-lader, USB-kabel, festeplate til dashbord

Har du mobil og bil er det ikke bare smart å ha håndfri. Skal du prate i mobilen er det faktisk påkrevd. Men visste du at du også er nødt til å ha mobilen montert i en holder for at bruken skal være lovlig?

Har du en HTC Desire S løser du problemet enkelt og greit med Car Upgrade Kit for Desire S. Denne holderen festes i frontruta med sugekopp eller på dashbordet med teip. Deretter fester du mobilen i holderen og gir gass.

Holderen ser ut og fungerer som en typisk bilholder for GPS-navigasjonsenhet. Mobilen festes i en klips, og siden den er laget for Desire S er selvsagt USB-tilkoblingen på akkurat riktig sted.

Det følger med billader i esken, og denne har en vanlig USB-utgang. Dermed kan du i praksis lade en hvilken som helst mobiltelefon med den. 

Bilholderen har et par detaljer vi liker veldig godt. For det første kobler du laderen til foten på selve holderen, slik at du slipper å fikle med å koble laderen til mobilen. For det andre kan du lett som en plett vri på selve mobilholderen slik at mobilen kan stå i stående eller liggende stilling alt ettersom. 

Når du fester mobilen i holderen startes bilpanel-appen i telefonen automatisk opp. Denne gir deg store ikoner med snarveier til lokasjonstjenester og telefonfunksjoner. 

Dette er en praktisk sak som alle bilførende Desire S-eiere bør vurdere. Anbefales spesielt til deg som bruker mobilen til navigasjon.

FUNGERER MED:

HTC Desire S. Finnes også til andre HTC-modeller.

NESTE SIDE: HTC Media Link

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.