PRODUKTNYHETER

Detekterer datainntrengere

4. sep. 2001 - 10:20

Blant nyhetene finnes en forbedret målbarhet og integrasjon med ISS RealSecure Protection Systems.

RealSecure 6.0 utgjør en av hjørnesteinene i ISS RealSecure Protection Systems, markedets første komplette sikkerhetsløsning. I denne plattformen er ulike inntrengingsdetekterings- og sikkerhetsanalyseteknikker kombinert i ett eneste system for å oppnå bedre oversikt og en forenklet håndtering.

– Kundene krever stadig mer effektive verktøy for å kunne administrere sin IT-sikkerhet. Som markedsledende innen dette området har vi også ressursene til kontinuerlig å ligge i utviklingens frontlinje, sier Dick Jacobsson, ISS Nordensjef.

Forbedret målbarhet

Et større antall overvåkningssensorer kan administreres fra en eneste konsoll, og takket være oppbyggingen av klientserveren kan sikkerhetsansvaret distribueres til flere administratorer.

Event Collector er en ny komponent som forbedrer kommunikasjonsflyten ved at aktiviteter logges i en sentraldatabase, noe som innebærer at flere databaser ikke lenger behøver å synkroniseres. Systemet støtter fem Event Collectors, som hver og en håndterer opp til 50 aktiviteter per sekund.

Forbedret håndtering av data

Nye funksjoner som aktivt organiserer data på konsollen øker mulighetene for å treffe mottiltak ved brudd på sikkerheten. RealSecure inneholder også nye funksjoner som varsler ved angrep via lagrede rapportkriterier og automatisk søking etter uteblivne aktiviteter.

En annen forbedring er en forenklet sentraladministrasjon, blant annet gruppebasert administrasjon av sensorer, rullemenybasert tilgang og multiple sensorer på samme vertsdatamaskin.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.