NYHETSBREV

Designpris til testplugg

Phoenix Contact produserer vinneren

FAME 2 testpluggsystem fra Phoenix Contact vant desingprisen Red Dot Award i 2014
FAME 2 testpluggsystem fra Phoenix Contact vant desingprisen Red Dot Award i 2014 Bilde: Phoenix Contact
Joachim Seehusen
23. mars 2015 - 04:00

Det nye testsystemet FAME 2 fra Phoenix Contact er gitt prisen Red Dot Award 2014. Det er en pris delt ut av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i byen Essen i Tyskland.

FAME 2 er egnet for alle måle- og testoppgaver innen nettbeskyttelse. Komplekse koblingshandlinger i middels- og høyspenningsanlegg kan nå foretas raskt og sikkert i en og samme testprosedyre. Det patenterte sikkerhetsdreiehåndtaket støtter deg.

Sikker dekobling

Ved hjelp av testpluggen kan koblingssekvensene til de enkelte funksjonene foretas med sikker kronologisk dekobling, og da i form av et koblingsforløp via tre forskjellige kontaktlengder. Den automatiske, forankoblede trafokortslutningen er et spesielt kjennetegn og sørger for høy sikkerhet ved målingen. Alle koblingsoppgaver for strøm- og spenningstrafomåling utføres helt enkelt med systemtilbehøret til rekkeklemmesystemet Clipline complete. Koblingstilstander, og da spesielt med hensyn til sikkerhetsrelevante kortslutningslasker, er lett gjenkjennelige. Testledninger tilkobles enkelt og pålitelig med standardiserte 4 mm sikkerhetstestplugger.

Systemets modulære oppbygging åpner for et passende poltall for alle anvendelser. Det finnes to varianter: FAME 1 med driftsplugg og FAME 2 som åpnefunksjon uten ekstra driftsplugg. Begge systemer finnes for vegg- eller skinnemontering.

Les om: Mobilnettet til overvåking

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.