INDUSTRI

Designer med integrerte programmer

Knut Strøm
14. mars 2007 - 07:35

– Med state-of-the-art 2D og 3D konstruksjonsteknologi vil Autodesk sette sine kunder i ulike bransjer verden over i stand til å forbedre sine ideer tidlig i designprosessen. Dermed kan de spare tid og penger, forbedre kvaliteten og øke innovasjonen, sier nestsjef for Autodesk i Nord-Europa, Mark Paraskeva.

Paraskeva peker på at i en verden der globaliseringen konstant utvider valgmulighetene for forbrukerne, har fremragende konstruerte produkter blitt en måte å skille seg ut fra mengden på.

Han hevder bedrifter ikke bare må forestille seg hvordan en idé vil se ut, men også hvordan den skal fungere i virkeligheten. – Vi utstyrer våre kunder med avansert 3D design- og konstruksjonsteknologi til å skape fullt funksjonelle, digitale prototyper, hevder Paraskeva.Digital prototyping for alle

– Med oppdateringer i alle våre programmer, gir vi alle en mulighet til å kunne bruke digital prototyping, hevder Kevin Ison i divisjonen for løsninger innen produksjon til Autodesk.

Han viser til at ifølge Aberdeen Group bygger ledende industribedrifter halvparten så mange fysiske prototyper som gjennomsnittsbedriftene. De får også sine produkter på markedet 58 dager raskere og med nesten 50 prosent lavere prototypkostnader.

Inventor-produktlinjen hevder han er det beste valget for konstruktører som ønsker å forbedre prosessen med produktutvikling og styrke arbeidsflyten med digital prototyping.Henger med

Den gamle traveren AutoCAD henger fortsatt med. Lettere å lage god dokumentasjon er ett stikkord for AutoCAD som fortsatt er verdens mest brukte DAK-program.

Autodesk gjør nå programvaren Design Review fritt tilgjengelig, og den kan lasets ned fra deres nettside. Programmet gjør det mulig å merke, måle og se på DAK-modeller uten bruk av selve DAK-programmet.

Etter tilbakemelding fra mer enn 30 000 betatestere er Impression 2008 Autodesks svar på tusenvis av kunders ønske om et verktøy til å lage illustrasjoner. Med Impression kan brukere raskt produsere høykvalitets illustrasjoner har et håndtegnet utseende.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.