MOBIL

Denne skanneren er mobil

Doxie One lar deg skanne kvitteringene dine mens du er på farten.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. nov. 2012 - 08:28

Vi skal være ærlige: Det er ikke ofte vi har tenkt "nå kunne jeg trengt en skanner" mens vi har sittet på bussen. Men vi har ofte vært på jobbreiser og tenkt at det kunne vært praktisk å skanne kvitteringer før vi kom hjem.

Amerikanske Apparent har nettopp lansert sin nyeste skanner, kalt Doxie One, som lar deg skanne dokumenter på farten. Skanneren lagrer dokumentene på et SD-kort, slik at de lett kan overføres til mobilen eller PC-en din etterpå. Produsenten lager også programvare til iOS 6 og PC/Mac, slik at du kan organisere skanningene dine i ettertid.

Siden Doxie One benytter seg av SD-kort er det naturligvis ikke noe problem å overføre dokumentene rett til andre enheter, som en Android-telefon.

Overføres senere

At du ikke skal koble skanneren til mobilen er egentlig en fordel. Da kan du mate dokumenter rett i skanneren, og overføre dem senere om du ønsker det. Dokumentene kan lagres som søkbare PDF-filer.

Skanneren koster 149 dollar, pluss 30 dollar i frakt, eller rett over 1000 kroner før avgifter. Apparent selger også en annen modell kalt Doxie Go, som har innebygget batteri og Wi-Fi. Denne koster 199 dollar pluss frakt, eller knapt 1300 kroner før avgifter.

Les mer om skannerne på produsentens hjemmeside.

Via: Engadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.