MOBIL

Denne har skjerm med 1080p

Acers nye Iconia Tab A700 har firekjerneprosessor og skjerm med full HD-oppløsning.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. jan. 2012 - 10:16

Foto: Stein Jarle Olsen

I forbindelse med CES-messen i Las Vegas har Acer vist frem sin kommende tablet, Iconia tab A700. Vi snakker her om neste generasjon rent spesifikasjonsmessig.

Tableten har systembrikken Nvidia Tegra 3, som byr på en firekjerneprosessor klokken til 1,3 GHz. Dette har vi allerede sett i tableten Asus Transformer Prime, så dette er ikke oppsiktsvekkende i seg selv.

LES MER: Slik er Tegra 3

Full HD

Skjermoppløsningen er derimot noe nytt. Denne 10,1-tommeren har fått 1920 x 1080 pikslers oppløsning. Det betyr at vi snakker om en full HD-skjerm. Dette gir skjermen dobbelt så høy oppløsning som for eksempel Samsung Galaxy tab 10.1 sin 1280 x 800 pikslers skjerm.

Selve tableten er 9,8 millimeter tykk.

Acer har foreløpig ikke sagt all verden om den nye toppmodellen, men TheVerge.com har sett nærmere på A700, og melder om støtte for Bluetooth, Micro-SD-minnekortstøtte og HDMI-tilkobling. Tilkobling til PC og lader skjer via en standard micro-USB-tilkobling.

Det sitter et kamera med fem megapiksler på baksiden, og et frontkamera til videosamtaler.

Ice Cream Sandwich

Tableten kjører Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Her er det gjort noen tilpasninger i brukergrensesnittet, hvor du kan starte apper rett fra låseskjermen.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.0

Acer Iconia Tab A700 skal ifølge TheVerge.com komme i salg i løpet av andre kvartal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.