MOBIL

Denne er nesten bare skjerm

Motorola Razr M har en skjerm som strekker seg langt ut mot kantene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. sep. 2012 - 06:00

Motorola lanserte i går kveld nye telefoner, og foruten Razr HD viste de også frem den nye Razr M. Selv kaller de den en "full-screen phone", siden skjermen fyller det meste av forsiden.

Her får du en 4,3 tommers skjerm og svært lite ramme langs sidene. De sier at Razr M gir deg 40 prosent mer skjermplass enn på iPhone 4S. Skjermen har oppløsningen 540 x 960 piksler, og er en Super AMOLED. 

Vi kan ikke annet enn å være enige med dem om at det ser ganske bra ut - på bildene i alle fall. Telefonen har, som Razr HD, bakdeksen i Kevlar.

Greit utstyrt

Telefonen har også en Snapdragon S4-systembrikke med tokjerneprosessor på 1,5 GHz. Operativsystemet er Android 4.0, men skal oppdateres til versjon 4.1 etterhvert.

Ellers har telefonen det meste av teknologi, inkludert kamera på 8 MP, NFC, Wi-fi, GPS, 8 GB minne og støtte for minnekort. 

Det ser ikke ut til at du kan slå klørne i noen Razr M med det første, da Motorola bare nevner Øst- og Sørøst-Asia og USA i sin pressemelding. Du finner mer info om telefonen hos Motorola.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.