PRODUKTNYHETER

Denne CPU-en tåler det meste

PCA-6751Z er et halv-lengde Pentium MMX CPU-kort som kan brukes i temperaturområdet -20 til + 80 grader celsius. Kortet har en on-board CPU uten vifte. Det er meget kompakt og kan møte utfordringer innenfor en rekke anvendelsesområder.

Ekstrem temperaturtest

Kortet har gjennomgått knallharde klimatester. For kunder som har kompromissløse krav til driftssikkerhet i ekstreme temperaturforhold har Advantech innført en ny kvalitetskontroll kalt Operation Phoenix. Det består av en Burn-in test som gjennomføres med utstyret i full drift og med vekslende temperaturer i en bestemt tidsperiode.

Testen foregår i klimaskap. Både aktive og passive komponenter får endret sine egenskaper ved vekslende temperaturpåvirkninger, og dette kan igjen påvirke driftssikkerheten til et system.

Typiske kundegrupper

CPU-kortet har spesiell interesse for to kundegrupper:

De som leverer utstyr til bruk under ekstreme temperaturforhold. De vil ha et kort som har gjennomgått tøffe funksjonstester for å luke ut feil på et tidlig stadium. Merkostnadene vil likevel være små i forhold til kostnadene ved driftsstans og feilretting når utstyret er levert.

De som leverer utstyr for normal bruk, og som vil ha et produkt som er så pålitelig som overhode mulig. Utstyr som har gjennomgått Phoenix-test er ett hundre prosent testet under ekstreme temperaturforhold og med krevende programvare. På denne måten oppdages svakheter ved komponenter, og de produktene som ikke består testen lukes ut.

Gjennomprøvd og pålitelig

En laveffekt (

I motsetning til vanlige kommersielle komponenter er Intel EMD svært stabil. Den gir dermed økt driftssikkerhet.

For ytterligere å høyne kvaliteten er selve printkortet produsert etter spesielt strenge regler. Dette gjør at PCA-6157Z er et selvsagt valg der du ikke går på akkord med driftssikkerheten under ekstreme temperaturforhold.

Les mer om: