MOBIL

Denne boksen tar vare på bildene dine

MWC 2013: Sony LLS-201 ser bra ut og passer gjerne på bildene og videoene dine.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. feb. 2013 - 12:00

Om du tar mye bilder og video med mobilen eller kameraet har du kanskje følt behov for å lagre dette på et smartere sted enn minnekortet. Dersom du mister mobilen mister du alle bildene. 

Det finnes mange løsninger for å ta sikkerhetskopi, som for eksempel en skytjeneste som Dropbox. Problemet med slike tjenester er at de har begrenset med gratis lagringsplass. Skal du ha mye kapasitet må du også betale mye penger.

Sony viser frem lagringsboksen Personal Content Station LLS-201, som kan vise seg å være en smart løsning på backup-problemene dine. 

LES OGSÅ: Samsung lanserer Apple TV-konkurrentLLS-201 kobler seg til mobilen din ved hjelp av NFC.

Legg mobilen på boksen

LLS-201 inneholder nemlig en harddisk på 1 TB, og gjør det svært enkelt å ta backup. Så lenge du har en mobil eller et nettbrett med NFC legger du det enkelt og greit oppå boksen, så kobles det opp av seg selv.

Deretter overfører den bilder og video fra mobilen din trådløst, og LLS-201 passer på at bilder som er overført tidligere ikke lagres på nytt.

I tillegg er det mulighet til å ta sikkerhetskopi via Wi-Fi og USB, og det er en minnekortleser slik at du kan kopiere inn bilder fra kameraet ditt om du vil.

Om du vil slette eller organisere innhold kan dette gjøres med en mobilapp eller et PC-program.

LES OGSÅ: Slik overfører du bilder rett til PC-en

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i TrondheimBoksen er koblet til hjemmenettverket ditt.

Spill av via Wi-Fi

Det er flere måter å få tilgang  til innholdet. LLS-201 er en DLNA-enhet som er koblet til nettverket, slik at TV-er, PC-er og andre DLNA-enheter kan se innholdet når de er koblet til samme nettverk.

Boksen har også HDMI-utgang, slik at du kan se bilder og video rett på TV-en. En smart detalj her er at boksen transkoder all video til full HD MPEG4-video i 60 FPS når du importerer den. Det betyr kort sagt at ymse videoformater gjøres om til et format de fleste mobiler, TV-er og andre enheter kan spille av.

LLS-201 kommer først i salg i Japan, men skal lanseres i resten av verden i løpet av andre halvår. Sony hadde ikke noe info om pris.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.