MOBIL

Denne ble årets mobil

MWC 2013: Mens årets nettbrett er levert av Google. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. feb. 2013 - 11:06

Under Mobile World Congress i Barcelona avholdes hvert år en prisutdeling for de beste produktene innen en rekke kategorier. GSMA Global Mobile Awards gikk av stabelen i går, og vinnerne av prisene i 32 kategorier ble kåret.

Størst spenning knytter det seg som oftest til hvilke mobiler og andre enheter som kåres til best i sin klasse. 

Årets beste smarttelefon ble kanskje ikke overraskende Samsung Galaxy S III. Denne telefonen har solgt svært godt siden den kom i salg i fjor vår.

Nexus beste brett

Prisen for årets beste nettbrett gikk til Google og Asus for Nexus 7. Dette er et relativt lite nettbrett til lav pris, og det har solgt bra siden det kom i salg i høst.

Den beste av de "vanlige" telefonene var Nokia Asha 305. Prisen for beste mobiltilkoblede forbrukerelektronikkenhet gikk til Samsung Galaxy Camera.

Waze beste app

Det ble også kåret vinnere i forskjellige kategorier for apper. I kategorien beste app for forbrukere var det Facebook som stakk av med prisen. Beste app for bedrift ble Evernote. Prisen for beste app uansett kategori gikk til gratisnavigasjonsappen Waze.

Samsung ble for øvrig kåret til årets produsent.

Det er bare én kategori hvor vinneren ikke er kåret: Årets beste nye mobile håndsett, enhet eller nettbrett på Mobile World Congress. Denne avsløres torsdag 28. januar.

Du kan se en liste over alle vinnerne i de forskjellige kategoriene på Globile Mobile Awards' nettsider.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.