IT

Dell inngår omfattende samarbeidsavtale

Stein Jarle Olsen
2. nov. 2007 - 13:51

Dell satser offensivt i Norge, og har i det siste levert 200 virtualiseringsprosjekter og 500 lagringsprosjekter til store og små kunder.

12 avtaler

Nå vil de bygge videre på dette, og har inngått avtaler med selskapene Cegal, Datametrix, Pragma, Skill, Technet, iTet, Itum, Move, Unisys, IKOMM, Commaxx og Crayon.

– Våre kunder ønsker å forholde seg til en leverandør som kan levere alt de trenger innen løsninger til sine forretningsbehov, og det er noe vi lytter til, sier administrerende direktør Michael Jacobs i en pressemelding.

Lokalkunnskap

Lokalkunnskapen og lokale kontakter er vektlagt av Dell i den nye strategien, og samarbeidsselskapene er valgt deretter.

Dell skal på sin side tilføre samarbeidsselskapene kompetanse og utvikle pakketerte løsninger og metodeverk for implementering, som kan benyttes på tvers av samarbeidet og forenkle kundenes prosjekter.

Uansett hvor

Dette gjør at Dell og samarbeidsselskapene kan ta oppdrag uansett størrelse og hvor i landet.

– På denne måten drar vi nytte av både vår kompetanse og kompetansen til de selskapene vi samarbeider med. Dette vil bli nærmere 600 personer, som til sammen vil finne de beste løsningene for kundene våre, sier Jacobs.

Les mer om: