ARBEIDSLIV

Deler ungdomspris

Felix Müller prises for sitt arbeid med duk som byggemateriale, blant annet til Frosken-utstillingen i Oslo sommeren 2005.
Felix Müller prises for sitt arbeid med duk som byggemateriale, blant annet til Frosken-utstillingen i Oslo sommeren 2005.
Tore Stensvold
30. mars 2006 - 11:30

Vinnerne:

Felix Müller, 29 år, ansatt i Sivilingeniør Arne Vaslag AS, Melhus.

Lena Nordland Berg, 30 år, ansatt i KanEnergi AS, Oslo

Prisen deles ut årlig av Rådgivende ingeniørers forening (RIF) til rådgivere under 35 år.

Prisvinnerne må har gjort seg fortjent til prisen gjennom fremragende arbeid innen sitt fagfelt.

Valgets kval

RIF-juryen hadde store problemer med å plukke ut en vinner, og valgte for første gang i prisens 5-årige historie å dele den.

RIF-president og jurymedlem Siri Legernes sier dette om vinnerne:

- Den ene prisvinneren representerer den klassiske ingeniørkunst, hvor stikkordet er nytenkning og realisering av fysiske konstruksjoner. Den andre prisvinneren representerer en utvidet rolle hvor analyse, forskning, utredning, og internasjonalt arbeid er stikkord, opplyser Legernes.

Prisverdig

Lena Nordland Berg fra KanEnergi har over lengre tid gjort seg bemerket for sitt arbeid innen fornybar energi, både nasjonalt og internasjonalt.

Felix Müller har brukt duk som byggemateriale, noe som gir byggherrer og arkitekter nye muligheter. Det mest synlig eksempelet var Frosken-utstillingen i Oslo i fjor. Hans arbeid kan sees på Rena Leir og på Oslo havn.

Kunst og konferanse

Prisen deles ut under RIFs årsmøte på Refsnes Gods ved Moss i dag.

Vinnerne får utdelt et hvert sitt kunsthåndverk. De skal også representere RIF og Norge på FIDIC-konferansen 2007 i Budapest.Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.