IT

Deler PC-skjerm via nett

LANGT BORTE:Med Invitt kan inntil seks brukere se hav som foregår på samme skjerm ett eller annet sted i verden og skrive på den.
LANGT BORTE:Med Invitt kan inntil seks brukere se hav som foregår på samme skjerm ett eller annet sted i verden og skrive på den.
24. sep. 2007 - 12:29

Del skjermen men den du vil - så lenge han ellr hun er på nett og har Java.

— Vår visjon er å gjøre det lett å forklare noe over avstand. Det finnes et utall verktøy for å kommunisere skjermbilder på nett, men svært ofte er de vanskelige å bruke. Vi har laget et verktøy som gjør at mottaker ikke trenger noe annet enn å ha Java og Internett på maskinen, sier markedssjef i Invitt, Remi Hope.

Vis skjermen

Den aller enkleste måten å bruke programmet på er når senderen viser mottakeren skjermbildet sitt. Mottakeren ser bildet i en nettleser enten det er i Windows, Mac eller en Linux.

En ekstra funksjon er at mottakeren kan få tillatelse til å overta mus og tastatur og på den måten kan begge peke og forklare.

Opp til seks

Invitasjonen til deling kan sendes ut som en e-post, eller mottakeren kan logge seg inn på en nettside.

Seks personer kan se det samme skjermbilde samtidig.

Ingen blodpris

Selskapet har fått kunder både i Norge og internasjonalt. Lisensen selges for knappe 800 kroner for et år slik at kunden kan dele skjermen med så mange som er ønskelig.

—Dette er jo ikke revolusjonerende teknologi. Det vi tilfører er enkelhet og lav pris og det at mottaker ikke trenger noe programvare, sier Hope.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.