Deilig å være norsk i Tyskland

I GANG: Hannovermessen ble åpnet mandag 11. april. 6090 utstillere viste fram sine stor og små nyheter. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
PÅ STAND: Brødr. Bauer-Nilsen er ett av få norske selskaper med egen stand på messen. Bernt Olav Bauer-Nilsen føler han treffer helt riktig kundegruppe på messen. (Bilde: CAMILA AADLAND)
FORNØYDE: Geir Skøien (til v. ) og Bjørn Hagen fra SEW Eurodrive føler de får mye igjen for å delta på Hannovermessen. De er blant annet interessert i hva konkurrentene gjør. (Bilde: CAMILLA AADLAND)
  • produksjon

- For oss er dette en naturlig plass å være, sier Bernt Olav Bauer-Nilsen i Haugesundsfirmaet Brødr. Bauer-Nilsen.

Han er en av de norske med egen stand på messen.

I hall 21, som en del av utstillingen Motion, Drive & Automation, befinner Bauer-Nilsen seg.

Firmaet hadde stand på Hannovermessen for første gang for to år siden, og det ga mersmak.

- Vi produserer hydrauliske motorer, og her kommer de som er interessert på innkjøpssiden, forklarer Bauer-Nilsen selv. Allerede på messens første dag, var interessen brukbar. Men det er ikke bare nye kunder som frister ved messen.

- Konkurrentene våre er her. Bare det er grunn nok for oss til å delta, sier direktøren.

En del nordmenn er også å finne på riktig store stands. SEW Eurodrive har en stand på over 800 kvadratmeter. Her finner vi administrerende direktør Bjørn Hagen og salgssjef Geir Skøien fra den norske avdelingen.

- Vi treffer kolleger fra hele verden, og vi kan også ta oss av kundene våre som kommer hit, sier Hagen. Han er også interessert i hva konkurrentene driver med.

- Vi prøver å få med oss om det er noen trender, forteller Hagen.

Årets Hannovermesse varer til fredag, og har til sammen 6090 utstillere fra hele verden.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå