IKT

DECT i farger

PAKKET:Denne trådløse DACT-telefonen som kommer både i ISDN og analog utgave er pakket med godsaker.
PAKKET:Denne trådløse DACT-telefonen som kommer både i ISDN og analog utgave er pakket med godsaker.

Du finner knapt en mobiltelefon med sorthvittskjerm lenger. Så hvorfor har de trådløse snakkeapparatene vi omgir oss med hjemme sorthvittskjerm? Ikke nå lenger.

Siemens' nye Gigaset S645 stråler mot deg i praktfulle farger.

I tillegg har den et utseende som ikke står tilbake for noen mobiltelefon. Den har telefonsvarer med tre ulike innbokser med hver sin PIN-kode slik at flere familiemedlemmer kan ha hver sin.

Det er plass til 25 minutter kontinuerlig tale, så her kan tante Olga legge igjen alt hun har på hjertet. Du trenger ikke en gang ha tilgang til håndsettet for å høre av beskjedene - de får du tilgang til på basestasjonen også. Og som en liten rosin i teknopølsa, kan du spille av beskjedene med talekommandoer.

Intercom til basestasjonen.

Tale er gull og det betyr at du også kan ringe opp dine mest brukte nummer med talekommandoer. Og ikke bare det. Når du har lagret svigermor og tante Olga i telefonen, vil den fortelle deg hvem som ringer slik at du rekker å flykte i tide.

200 navn er det plass til. Det kan jo høres ut som litt av en jobb å legge inn, men det har tyskerne fikset for deg. Ved å sette inn en datakabel, kan du bruke PC-en til jobben.

Denne fargerike dingsen er din for rundt 1650 kroner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.