MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Rykter om nytt Android-flaggskip fra Samsung og Windows Phone 7 fra Sony Ericsson, en Android-telefon med 3D og operatører som ikke vil føre Palm Pre 2.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. nov. 2010 - 15:43

RYKTE: Samsung med nytt flaggskip

Rykter er og blir rykter, men dersom dette stemmer har vi en tungvekter å glede oss til. Ifølge det som skal være en lekket presentasjon fra Samsung kommer det en telefon med Android 2.3 (Gingerbread), 4,5 tommers skjerm, 8 MP kamera, full HD-videoopptak, 14,4 Mbps HSPA, 1,2 GHz prosessor og 16 GB minne. Det er bare ett lite problem: De lekkede dokumentene ser ut til å ha blitt satt sammen av en åtteåring. Men det kan være at det er slengt sammen til internt bruk. Den som lever i februar neste år får se.

Les mer på GSMarena.com »

Operatørene vil ikke ha Palm Pre 2

I forrige uke ble det klart at Palms nye Pre 2 kommer i salg i Storbritannia uten operatørlås. Nettstedet Pocket-Lint tok en ringerunde til operatørene i landet, og fikk til svar at ingen av dem hadde planer om å tilby telefonen. Det er ikke akkurat oppløftende lesestoff for HP. Men for Palm-fans spiller det ingen rolle, siden telefonen er i salg.

Les mer hos Pocket-Lint.com »

3D-mobil uten 3D-briller

Sharp Lynx 3D er en Android-telefon med 3D-skjerm. Telefonen kan gjøre om 2D-bilder til 3D, og du trenger ikke 3D-briller for å se 3D-bildene. Telefonen kommer i salg alledere neste måned. Men den kan kun kjøpes i Japan (hvor ellers?).

Se den i aksjon på Gizmodo.com »

RYKTE: Windows Phone 7-modeller fra Sony Ericsson

De skal angivelig hete X7 og X7 Mini, de to telefonen som sies å være Sony Ericssons første Windows Phone 7-telefoner. Et dokument som skal stamme fra Sony Ericsson forteller at X7 har en 4,3 tommers skjerm, og at X7 Mini har en 3,5 tommers skjerm. Oppløsningen på begge skal være 480 x 800 piksler. i tillegg skal X7 ha HDMI-utgang, mens X7 Mini skal leveres med et spesielt hodesett.  X7 Mini skal ifølge dokumentet ha det beste kameraet, og ha oppløsning på 10 megapiksler.

Les mer hos Mobil.se »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.