MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Windows Phone 7 har modemfunksjon, TV-stemmer med mobil-apper og ikke minst siste nytt om Meego. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. nov. 2010 - 16:52

Windows Phone 7 kan brukes som modem

Ett av ankepunktene mot Windows Phone 7 er at telefonene ikke kan brukes som modem sammen med en PC. Dette ble klart da Microsoft endelig bekreftet dette i september. Nå viser det seg imidlertid at i alle fall én av de lanserte Windows Phone 7-telefonene, Samsung Omnia 7, har muligheten. Den er bare godt bortgjemt.

Les mer hos Engadget.com »

Slik fungerer Super-AMOLED

Samsung har fått mye skryt for sin Super-AMOLED-skjerm, som ble presentert under Mobile World Congress i februar. Der ble den første telefonen med teknologien, Samsung Wave, lansert. Samsung Galaxy S er også utstyrt med skjermtypen. Vi har latt oss imponere, og ikke uten grunn. Skjermene er nemlig usedvanlig gode. Men hvordan fungerer de egentlig?

Finn ut alt hos Gizmodo.com »

Alt du trenger å vite om Meego

En annen nyvinning fra Mobile World Congress er Meego. Dette operativsystemet skal blant annet brukes i Nokias smarttelefoner fra neste år. Men hvordan står det til med utviklingen? All About Meego har en utmerket artikkel om hvor langt Meego har kommet.

Les mer på Allaboutmeeg.com »

Android på topp i USA

Amerikanske Consumer Reports, som tester mobiltelefoner i det amerikanske markedet, har kommet med sin liste over de beste telefonen på markedet. Mobilmarkedet fungerer litt annerledes i USA, hvor operatører gjerne selger telefoner eksklusivt. Det som er interessant er at alle telefonene som har havnet på førsteplass blant de anbefalte hos de forskjellige operatørene er Android-telefoner. 

Les saken hos Forune.com »

Stem i X-factor med mobil-app

I Storbritannia kan TV-seere snart bruke en egen app for å stemme på deltakere i programmer som X-factor. Som i Norge er det kun mulig å gi sin stemme via SMS i dag, men det er et ønske om å også tilby dette via en app. Det er store penger i slike avstemninger, og det vil i så fall koste å stemme med en app. Men det kan gjøre hele opplevelsen mer interaktiv.

Les mer hos Moconews.net »

Les også:

Mandagsnytt »

Tirsdagsnytt »

Onsdagsnytt »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.