MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TIRSDAG: Sony Ericssons LiveView er i salg, LG selger en million Optimus One, videoer av Gulltasten og russerspionen er igjen ute og avslører produsentene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. nov. 2010 - 17:56

Optimus One selger en million

LG har hatt sin Optimus One i salg i 40 dager, og på denne tiden har telefonen solgt en million eksemplarer. Telefonen kjører Android 2.2, og er billig i forhold til hva du får. Det viste seg med all tydelighet da vi testet telefonen som en av de første i verden i september. LG har troen på at Optimus One blir deres første telefon som selger i over 10 millioner eksemplarer.

Les mer på GSMarena.com »

Sony Ericsson Xperia X10 testet med Android 2.1

GSMarena har for øvrig også gjort en ny test av Sony Ericsson Xperia X10 med den nye oppdateringen som gir telefonen Android 2.1. Om du lurer på å skaffe en X10 er dette en test du bør lese.

Les den hos GSMarena.com »

Sony Ericsson LiveView i salg

Sony Ericssons lille Android-fjernkontroll med trykkskjerm er nå i salg i Europa, skriver Engadget. Den er så vidt vi vet ikke å få kjøpt i Norge ennå, men ligger i nettbutikkenes lister til omtrent 500 kroner. Med nyheten om at den er i salg i Storbritannia, Tyskland og Frankrike tipper vi at det ikke tar lange tiden før du kan stikke og kjøpe en på din nærmeste mobilbutikk.

Les mer hos Engadget.com »

Se Gulltasten og alle prisene

Gulltasten er mobilbransjens årlige feiring av seg selv. Her deles det ut priser til de beste mobilene, tilbehøret og forhandlerne. Mobilen.no, som er arrangør av Gulltasten, har nå lagt ut videoer av prisutdelingene. 

Sjekk dem ut på Mobilen.no »

- Motorola blir først med Android 3.0

Den velinformerte russeren Eldar Murtazin (som vi for øvrig også skrev om i går) har nå sagt at Motorola blir den første produsenten som kommer med et Android 3.0-produkt. Hans kilder er som vanlig ikke kjent, men han har ofte rett. Så når han skriver at Motorola har en tablet med Android 3.0 på planen er det god grunn til å høre etter.

Les mer på Mobil.se »

Les også:

Mandagsnytt » 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.