MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Android 2.4 kommer i april, Nokia E6 kan bli oppfølgeren til E72, Sony Ericsson Xperia Neo lekker litt til, og bilder av neste Angry Birds.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. feb. 2011 - 17:00

Android 2.4 i april

Android versjon 2.4 skal komme i april, skriver Pocket-Lint.com, som siterer kilder fra maskinvareprodusenten Viewsonic. Ifølge produsenten er det denne Android-versjonen de skal kjøre når deres nye tablet lanseres. En av nyhetene er at Android 2.4 skal kunne kjøre apps skrevet for Android 3.0. Android 2.4 vil ha bedre støtte for tokjerneprosessorer, og skal angivelig fortsatt hete Gingerbread slik som Android 2.3.

Les mer hos Pocket-Lint.com »

Fulltastatur og trykkskjerm i E72-oppfølger?

Det har lekket ut bilder og spesifikasjoner av det som angivelig er Nokia E6-00. Denne har samme formfaktor som E72, E5 og andre tastaur-telefoner fra Nokia, men ser også ut til å kjøre Symbian^3 og ha trykkskjerm. Skjermen skal også ha 640 x 480 pikslers oppløsning, og dersom dette stemmer er det snakk om en sylskarp skjerm. En av grunnene til at det spekuleres i Symbian^3 og trykkskjerm er at telefonen har samme type skyvebryter på siden som Nokias trykkskjermtelefoner.

Les mer om Nokia E6-00 på GSMarena.com »

Nye bilder av Sony Ericsson Xperia Neo

Bloggen My Android Life har fått hendene i en prototype av "Vivaz-oppfølgeren" Xperia Neo. Det ser ut til å bli en ganske standard Android-telefon, og designen følger i omtrent samme linje som Vivaz.

Se bildene på My Android Life »

Huawei lanserer tablet

...i alle fall til neste uke. En Twitter-melding fra selskapet avslører at de holder på å slippe løs tableten Ideos S7 Slim. Men hva slags maskinvare som står i den og hvorvidt den kommer til å kjøre Android 3.0 gjenstår å se.

Les mer og se bilder hos Phandroid.com »

Slik blir Angry Birds Valentines

Det har dukket opp noen bilder av den kommende valentinsdagsutgaven av Angry Birds. Ta turen over til All Things Digital for å se hvordan spillet ser ut.

Les mer hos AllThingsD.com »

Klipp og lim i Windows Phone 7

I nyeste utviklerverktøy til Windows Phone 7 er nå klipp og lim på plass. Dermed burde det ikke ta for lang tid før du kan klippe ut tekst fra for eksempel en nettside og lime den inn i en e-post.

Les mer hos Mobilecrunch.com »

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.