MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

FREDAG: Galaxy S2 lekket, mini-iPhone fra Apple, superskjerm fra Hitachi og andre viktige saker fra mobilens verden.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. feb. 2011 - 22:42

Samsung Galaxy S2 lekket

Galaxy S2 har levd lenge på ryktebørsen, men nå begynner det å komme litt kjøtt på beinet. Den britiske nettbutikken MobileFun.co.uk har listet en telefon med navnet Samsung Galaxy S2 i9100, sammen med priser, spesifikasjoner og slippdato. Telefonen skal angivelig komme i salg i mars, ha en Samsung Orion-SoC, 1,2 GHz tokjernet prosessor, 1 GB RAM, 4,3 tommers Super-AMOLED-skjerm, åtte megapiksels kamera og NFC-teknologi.

Les mer hos AndroidCentral.com »

Superskjerm fra Hitachi

Hitachi melder om at de har en ny skjerm med voldsom oppløsning på gang. Fra og med i oktober skal de produsere en 4,5 tommers IPS LCD-skjerm med oppløsningen 1280 x 720 piksler. Det er 1,5 ganger oppløsningen til iPhone 4 sin "Retina Display".

Les mer hos Engadget.com »

Samsung gir SoC-ene sine nytt navn

Fra nå av heter Samsungs SoC (System on Chip) Exynos. Navnet skal først brukes på det som til nå har vært kjent som Orion (SoC-en som skal stå i Galaxy S2). Navnet blir Exynos 4210. Denne har en tokjernet 1 GHz-prosessor og skal komme i produksjon i neste måned. 

Dette motstrider informasjonen om Galaxy S2, så hva som faktisk kommer får vi se på søndag.

Les mer hos BGR.com »

LG Optimus 3D dukker opp i video

LG skal lansere en mobil med 3D-skjerm til uken, og nå har de kommet med en ny teaser-video som skal vise hva fordelene med 3D på mobilen er. Budskapet er at enkelte ting er enklere å forstå når du kan se det i 3D.

Les mer og se videoen hos Engadget.com »

Billig mini-iPhone på vei?

Apple har angivelig en mini-versjon av iPhone på vei, skriver Bloomberg. Den skal være en tredel mindre enn iPhone 4, og koste 1200 kroner uten abonnement. Telefonen skal også ha innebygget SIM-kort som kan skifte operatør med noen tasetrykk. Det sier i alle fall ryktene.

Les mer på Fortune.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.