De viktigste mobilnyhetene

FREDAG: Galaxy S2 lekket, mini-iPhone fra Apple, superskjerm fra Hitachi og andre viktige saker fra mobilens verden.

De viktigste mobilnyhetene

Samsung Galaxy S2 lekket

Galaxy S2 har levd lenge på ryktebørsen, men nå begynner det å komme litt kjøtt på beinet. Den britiske nettbutikken MobileFun.co.uk har listet en telefon med navnet Samsung Galaxy S2 i9100, sammen med priser, spesifikasjoner og slippdato. Telefonen skal angivelig komme i salg i mars, ha en Samsung Orion-SoC, 1,2 GHz tokjernet prosessor, 1 GB RAM, 4,3 tommers Super-AMOLED-skjerm, åtte megapiksels kamera og NFC-teknologi.

Les mer hos AndroidCentral.com »

Superskjerm fra Hitachi

Hitachi melder om at de har en ny skjerm med voldsom oppløsning på gang. Fra og med i oktober skal de produsere en 4,5 tommers IPS LCD-skjerm med oppløsningen 1280 x 720 piksler. Det er 1,5 ganger oppløsningen til iPhone 4 sin "Retina Display".

Les mer hos Engadget.com »

Samsung gir SoC-ene sine nytt navn

Fra nå av heter Samsungs SoC (System on Chip) Exynos. Navnet skal først brukes på det som til nå har vært kjent som Orion (SoC-en som skal stå i Galaxy S2). Navnet blir Exynos 4210. Denne har en tokjernet 1 GHz-prosessor og skal komme i produksjon i neste måned. 

Dette motstrider informasjonen om Galaxy S2, så hva som faktisk kommer får vi se på søndag.

Les mer hos BGR.com »

LG Optimus 3D dukker opp i video

LG skal lansere en mobil med 3D-skjerm til uken, og nå har de kommet med en ny teaser-video som skal vise hva fordelene med 3D på mobilen er. Budskapet er at enkelte ting er enklere å forstå når du kan se det i 3D.

Les mer og se videoen hos Engadget.com »

Billig mini-iPhone på vei?

Apple har angivelig en mini-versjon av iPhone på vei, skriver Bloomberg. Den skal være en tredel mindre enn iPhone 4, og koste 1200 kroner uten abonnement. Telefonen skal også ha innebygget SIM-kort som kan skifte operatør med noen tasetrykk. Det sier i alle fall ryktene.

Les mer på Fortune.com »

Les mer om: