MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Nerdetelefon til lavpris, ny Galaxy fra Samsung, nye iOS er jailbreaket, og rykter om WP7 fra Sony Ericsson og metall-iPhone 5.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. mars 2011 - 19:12

Nerdetelefon til lavpris

GeeksPhone Zero er en Android-telefon laget for nerder av det spanske selskapet GeeksPhone. De lanserte seg selv som mobilprodusent i 2009, men først nå ser det ut til å bli fart i sakene. Telefonen er den andre fra produsenten, og får alle spesifikasjoner du forventer, Android 2.3 og er ferdig rootet når du kjøper den. Og prisen? Knapt 1500 kroner.

Les mer hos Engadget.com »

Hils på Samsung Galaxy Pro

Samsung har lansert en ny Galaxy. Denne har fått 2,8 tommers trykkskjerm og et fullt tastatur. Den har ganske forsiktige spesifikasjoner, med 800 MHz prosessor, Android 2.2, tre megapikslers kamera, Wi-fi og andre vanlige spesifikasjoner. Men telefonen kan se ut til å være en god erstatter for deg som har en Nokia E71/E72 og vil over på Android.

Les mer hos Samsunghub.com »

iOS 4.3 er allerede jailbreaket

iOS 4.3 har kommet ut til utviklere, og er allerede jailbreaket. Det vil si at du trolig kort tid etter å ha oppdatert din iDings kan installere uautorisert programvare og annen moro.

Les mer hos GSMarena.com »

Windows Phone 7 fra Sony Ericsson?

Sony Ericsson har ifølge ryktebørsen en Windows Phone 7-telefon på gang. På bilder som har dukket opp har den fullt tastatur, minst 1 GHz prosessor, og andre godsaker. 

Les mer hos GSMarena.com »

Neste iPhone blir i metall?

I seksjonen for ville rykter bringer vi videre TiPb.com sitt blogginnlegg hvor de refererer til en kinesisk kilde. Denne kilden hevder at Apple går vekk fra glass i bakdekselet til fordel for aluminium.

Les mer på TiPb.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.