MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

TORSDAG: Androids nettleser er 52 prosent raskere enn iPhone, Froyo er størst, iPad 2 kan forsinkes, Market-konkurrent fra Amazon kan bli billig, mystisk ny HTC og Xoom uten Wi-fi.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. mars 2011 - 18:17

Android har raskeste nettleser

Blaze Software har gjort en diger undersøkelse på nettleserhastighet. Etter 45 000 tester med iPhone 4 (iOS 4.3) og Google Nexus S (Android 2.3) konkluderer de med at Androids nettleser er en god del raskere enn iPhones Safari-nettleser. Gjennomsnittlig lastetid på en Android-telefon er ifølge testen 2,1 sekunder, mens iPhone bruker 3,2 sekunder. Androids nettleser er altså ifølge testen 52 prosent raskere enn Safari.

Les hele saken hos AndroidCentral.com »

Android 2.2 i 61,3 % av androidene

Android 2.2 Froyo er den mest brukte versjonen av operativsystemet, i alle fall ifølge tall fra Android Market. Det er en kraftig oppgang fra januar, hvor Android 2.2 hadde 10 prosent andel av alle Android Market-nedlastinger. Android 2.3 Gingerbread brukes av kun 1 prosent.

Les mer hos BGR.com »

Japan-krisen kan forsinke iPad 2 og iPhone 4

Sett i forhold til krisen japanerne går igjennom nå er dette ganske trivielt. Men det er forventet at leveransene av iPad 2 og iPhone 4 forsinkes som følge av jordskjelvet og den påfølgende tsunamien. To av Apples komponentleverandører, Mitsubishi og Toshiba, har stoppet noe av produksjonen i landet.

Les mer hos AppleInsider.com »

Amazons Android-app store aggressivt priset

Amazon er i ferd med å lansere en egen app-butikk for Android-telefoner. En tysk nettside ramlet over hele herligheten på en URL som senere er lagt død. De fikk imidlertid tid til å se på prisene, og i mange tilfeller var Amazon billigere enn Android Market. Mange av appene var også eksklusive for Amazon.

Les mer hos Fortune.com »

Hva er HTC Shooter?

Noen har testet en telefon som kaller seg selv HTC Shooter med benchmark-appen GLBenchmark. Denne appen laster oppr resultatene til en tjener på internett. Og vips så har vi fått informasjon om en hittil ukjent telefon. Det vi foreløpig vet er at den kjører Android Gingerbread, har skjerm med 960 x 540 pikslers oppløsning, Adreno 220-grafikkbrikke og trolig Snapdragon-systembrikke.

Les mer hos MobileCrunch.com »

Wi-fi-versjon av Xoom lansert

Motorola har bekreftet at det kommer en Xoom uten mobilnettilkobling. Denne blir billigere enn originalen, og skal selges for 599 dollar (3400 kr) gjennom Amazon. Den har 32 GB minne, og er ellers lik originalen. Se ikke bort i fra at denne kommer til å dukke opp i Norge.

Les mer hos MocoNews.com »

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.