MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

FREDAG:  Ny Flash til Android, iPhone 5 får større skjerm og metalldeksel, iPad 2-delene fra Japan, og Apple liker ikke å bli kalt trege. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. mars 2011 - 16:25

Flash 10.2 til Android ute

Nå er Flash 10.2 ute til Android. Oppdateringen skal gjøre Flash-ytelsen bedre på Android 3.0-enheter med to prosessorkjerner. Samtidig skal ytelsen bli bedre på Android-telefoner med Android 2.x. Ifølge Engadget skal ytelsen ved videoavspilling på YouTube bli bedre. Når den kommer til akkurat din Android-telefon er ikke kjent.

Les mer hos Phandroid.com »

iPhone 5 i metall og med større skjerm?

Ny dag, nye iPhone 5-rykter. Denne gangen er det 9to5 Mac som hevder å ha sikre kilder hos Apples produksjonspartner Foxconn. De nevnte kildene sier at telefonen snart skal i produksjon og at de største designendringene er at skjermen er større og at baksiden er i metall. Utseendet skal være ganske likt dagens modell.

Du kan lese litt mer hos BGR.com »

5 deler iPad 2 får fra Japan

Flash-minne, RAM, kompass, glasset på trykkskjermen og systembatteriet. Disse iPad 2-delene kommer fra japanske fabrikker ifølge iSuppli. Når fabrikken i Kina eventuelt går tom for disse delene kan Apple befinne seg i en kinkig situasjon. Men den blekner i forhold til hva det japanske folket gjennomgår om dagen. 

Les mer hos Fortune.com »

Apple mener nettlesertest var feil

Apple liker ikke at en test kom frem til at iPhone-nettleseren er over 50 prosent tregere enn Android-nettleseren. De hevder at testingen er ugyldig, og at Blaze Software bare har testet sin egen app som bruker en innbygget nettleser. Denne skal angivelig ikke bruke Safaris nettlesermotor.

Les mer hos Cnet.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.