MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Nokia skal lage billig Windows Phone 7 og gir vekk Nokia E7, verdens tynneste smarttelefon er lekket, og Bluetooth-paring kan fortid med Android Gingerbread.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. feb. 2011 - 15:27

Nokia skal presse ned Windows Phone-prisene

Stephen Elop, Nokias nye og etterhvert godt kjente sjef, mener at selskapets Windows-telefoner vil kunne bli svært billige. Han tror Nokia skal klare å få slike telefoner på markedet veldig raskt.

Les mer hos Reuters »

Nokia gir vekk E7 og Windows-mobiler

Det er sannsynligvis i et forsøk på å blidgjøre sine utviklere Nokia har bestemt seg for å gi vekk Nokia E7 og sin første Windows Phone 7-telefon. Det er medlemmer i Nokia Launchpad, støtteprogrammet for Nokia-utviklere, som får tilbudet. Den første Windows-telefonen skal gis vekk til medlemmene så snart den er klar.

Les mer hos SlashGear.com »

Verdens tynneste Android-mobil er 7,7 millimeter tykk

Synd det, Samsung. Galaxy S II blir ikke verdens tynneste smarttelefon spesielt lenge ser det ut til. Annonsemateriale lekket fra japanske NEC viser at de kommer med MEDIAS N-04C, som er 7,7 millimeter tykk og kjører Android 2.2. Men du kan sannsynligvis glemme å kjøpe den, da slike telefoner sjeldent kommer i salg utenfor Japan.

Les mer hos Engadget.com »

Huawei tilbyr gratis mobilnett på London Underground

Huawei har tilbudt et mobilnett i Londons t-banenett helt gratis innen OL i 2012. En slik utbygging har en verdi på 460 millioner kroner. Operatørene i Storbritannia skal betale for selve installasjonen, mens Huawei håper de skal tjene penger på vedlikehold av nettet.

Les mer hos Yahoo.com »

US Air Force bekymret over 4G

Det amerikanske luftforsvaret, som er ansvarlige for GPS-systemet, er bekymret for at LTE 4G skal forstyrre GPS-signaler. En amerikansk operatør sitt LTE-nett er nært frekvensspekteret til GPS-satelittene, og bekymringen er at nettet skal blokkere GPS-signalene.

Les mer hos Engadget.com »

Android Gingerbread kan si farvel til Bluetooth-paring

I Android 2.3 kommer det støtte for paring av Bluetooth-enheter uten at du trenger å gå gjennom en paringsprosess. NFC-støtten i operativsystemet skal brukes i stedet. Det vil si at du ved overføring av filer, eller ved paring, enkelt og greit holder enhetene inntil hverandre, så foregår paringen over NFC i stedet.

Les mer hos BGR.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.