MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Nokia glipper ny toppmodell, mange vil skifte mobil-operativsystem og iPad kommer i morgen. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. nov. 2010 - 16:21

Nokia X7 lekker ut

Fra ingensteds dukket det plutselig opp en video av det som skal være et nytt mediamonster fra Nokia. Modellnavnet skal angivelig være X7-00. Telefonen har ifølge ryktet en fire tommers skjerm, fire høyttalere, et åtte megapikslers kamera og kjører Symbian^3. Den har fire startskjermer, i motsetning til de tre som er på Nokia N8. Det er altså godt mulig at telefonen kjører en ny utgave av operativsystemet.

Les mer hos Engadget.com »

Lenovos mobil med gjennomsiktig skjerm

Dersom du husker Sony Ericssons Xperia Pureness og syns den var spennende bør du ta en titt på Lenovo S800. Dette er en "ikke-smarttelefon" med gjennomsiktig fargeskjerm. Det vil si at du ser tvers gjennom skjermen. Nøyaktig hva fordelene er, bortsett fra at det ser veldig stilig ut, er ikke helt klart. S800 er foreløpig en prototype, men den skal angivelig være fullt brukbar.

Les mer hos Engadget.com »

Tre av fire vurderer annet operativsystem

En tysk undersøkelse viser at tre av fire smarttelefoneiere vurderer å skifte til et operativsystem merke neste gang de skal kjøpe ny mobil. iPhone-eierne stikker seg imidlertid ut. 59 prosent svarer at de kommer til å holde seg til iPhone også neste gang. Den laveste lojaliteten finner vi hos Windows Mobile-brukere, hvor kun 21 prosent svarer at de skal holde seg til dette OS-et.

Les mer hos Fortune.com »

Dette koster iPad

iPad kommer allerede i morgen, ifølge iPod1. Apples nettbrett skal selges hos blant andre Elkjøp og Expert, skriver nettstedet. Prisene vil variere fra 3999 kroner for Wi-Fi+16GB-versjonen til 6899 kroner for versjonen med Wi-Fi, 3G og 64 GB minne.

Les mer hos iPod1.no »

Telenor og Netcom med nettbrett-abonnementer

Passende nok har Netcom og Telenor lansert abonnement tilpasset surfebrettbruk. Begge operatørene har to varianter hver, og de koster 99 og 199 hos Telenor og 189 hos Netcom, som også har en "kontantkort"-løsning. 

Les mer hos Amobil.no »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.