MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: LG Optimus One får ikke Gingerbread, Nokia X7-test er underveis, ny kraftig prosessor til mobiler, noen har testet Google Nexus S og Ovi Maps lar deg laste ned kart.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. des. 2010 - 18:55

LG Optimus One får ikke Gingerbread

LGs P500 Optimus One var en av de aller første Android 2.2-mobilene, og ligger dessuten i det lavere prissjiktet. Men produsenten har tydeligvis ingen planer om å oppgradere den til Android 2.3. Dette ble klart etter at LG USA på sin Facebook-side skrev at den ikke får nyeste Android-versjon. Interessant nok oppgir de at grunnen er at Android 2.3 krever prosessor på minst 1 GHz, noe som ikke stemmer. Hva den egentlige grunnen er vet bare LG.

Les mer hos GSMarena.com »

Test av Nokia X7 på vei

Hvem andre enn russiske Eldar Murtazin, mannen bak Mobile-Review.com, kan si at de holder på med en test av Nokias foreløpig ulanserte X7? Vi tipper ingen. På Twitter skriver han at han holder på å skrive en test, og at han slett ikke liker telefonen. Hva dommen blir gjenstår å se.

Les mer hos Engadget.com »

TI lanserer kraftig mobilprosessor

Texas Instruments (TI) har lansert OMAP4440 - en ARM-basert tokjernet mobilprosessor som kjører på 1,5 GHz. I pressemeldingen skriver selskapet at den vil øke grafikkytelsen 1,25 ganger, redusere lastetiden til nettsider med 30 prosent og fungere bedre til avspilling av full HD-video. I tillegg støtter prosessoren 3D-video i full HD. De første eksemplarene skal sendes ut til utstyrsprodusenter i første halvår 2011, og produksjonen vil settes igang i løpet av andre halvår.

Les mer hos BGR.com »

Google Nexus S testet

Et russisk nettsted har fått klørne i Samsungs Google Nexus S, og har like greit publisert en detaljert test av telefonen. En av konklusjonene er at Nexus S er dårligere på videoopptak enn Samsung Galaxy S. Telefonens form får skryt, med den buede skjermen. 

Les saken (oversatt fra russisk) på Mail.ru »

Last ned kart direkte til Ovi Maps

Nokia gjør det nå mulig å laste ned kart i Ovi Maps rett til telefonen. Tidligere har dette bare vært mulig å laste inn ved hjelp av et program på PC-en.

Les hele saken hos Amobil.no »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.