MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Nokia kjøper varslertjeneste, en Android-mobil med to SIM-kort, Latitude endelig klart til iPhone og to millioner LG Optimus One. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. des. 2010 - 17:38

Nokia kjøper Trapster

Nokias datterselskap Navteq har kjøpt Trapster. Trapster er en leverandør av fotoboks- og andre varsler. Dataene til Trapster sendes inn av brukerne. Andre Trapster-brukere får så opp varsler om dette på sine telefoner. Hva Navteq har betalt, og nøyaktig hvilke planer som foreligger er ikke kjent.

Les mer hos Moconews.com »

Android-mobil med to SIM-kort

Gigabyte er ifølge GSMarena.com i ferd med å lansere en Android-telefon med støtte for to SIM-kort. Telefonen heter GSmart Rola, og skal lanseres i løpet av første kvartal 2011. Prisen er ifølge nettstedet 175 euro, eller 1400 kroner. Det er ikke mye penger for en Android-telefon med støtte for to SIM-kort. Men så er ikke spesifikasjonene ellers så fryktelig oppsiktsvekkende.

Les mer hos GSMarena.com »

Google Latitude til iPhone

Google Latitude er en tjeneste som gjør at du kan dele din geografiske posisjon med andre Latitude-brukere. Programmet kan holde vennene dine oppdatert om din posisjon selv når det ligger i bakgrunnen. Dette er nå tilgjengelig for iPhone-brukere.

Les mer hos TiPb.com »

Motorola med 10-tommers Android-tablet

På søndag dukket det opp bilder av Motorolas kommende Android-tablet. Denne har ti tommers skjerm, frontmontert kamera, og er angivelig utstyrt med 1 GHz prosessor, 32 GB minne, utgang for HDMI - og ikke minst: Android Honeycomb.

Les mer om nettbrettet hos Engadget.com »

LG selger to millioner Optimus One

LG har solgt to millioner eksemplarer av Optimus One, og de fleste har gått i Nord-Amerika. Det er imponerende tall, da LG nådde en million på bare 40 dager. Nå - 25 dager senere - har de dyttet unna en million til. 

Les mer hos Mobilecrunch.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.