MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: LG bekrefter ny supermobil, prisen på Optimus 2X er kjent, kilekoden til Gingerbread er ute og Apple kan ha planer om å lage sin egen GPS-navigasjon.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. des. 2010 - 18:16

LG bekrefter supermobil

Ifølge Mobil.se har LG bekreftet at den lekkede toppmodellen som går under navnet LG B er ekte vare. Det er snakk om en kommende telefon som skal lanseres under CES-messen i Las Vegas rett over nyttår. Telefonen skal ha firetommers skjerm og være tynnere enn iPhone, som er 9,3 millimeter tjukk. 

Les mer hos Mobil.se »

Prisen på Optimus 2X kommer for en dag

...og mens vi snakker om LG: Deres nylig lanserte supertelefon Optimus 2X har nå fått en pris. Det er CDON.no som allerede er ute med prisen, som oppgis til 4559 kroner. Her er det også mulig å reservere et eksemplar til butikken har telefonen på lager. Det bør nevnes at det kan være snakk om en foreløpig pris.

Sjekk ut Optimus 2X hos CDON.no »

Gingerbread-kildekoden er klar

Nå kan du laste ned kildekoden til Android 2.3, også kjent som Gingerbread. Dette åpner for at alle interesserte kan laste ned siste versjon av operativsystemet. Det betyr imidlertid ikke at du kan installere det på telefonen din. Produsentene må først tilpasse Android 2.3 til telefonene sine. Har du en Galaxy S kan du imidlertid få en smak på Gingerbread allerede nå. Operativsystemet til Nexus S har nemlig blitt portert over til Galaxy S.

Les mer hos GSMarena.com »

Apple snuser på navigasjon

En rekke stillingsutlysninger hos Apple antyder at selskapet skal utvikle egen navigasjonsprogramvare til iOS. Det ser ut til at de skal ansette fire personer som har erfaring med å utvikle navigasjonsprogramvare. Dersom dette skulle være tilfellet ser det ut til at både Google og Nokia, som tilbyr gratis navigasjon, får heftig konkurranse i markedet for navigasjon på mobil. 

Les hele saken på Appleinsider.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.