MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

MANDAG: Galaxy S-oppfølger på vei, nok en lekkasje av PSP-telefonen, rykter om iPad 2 i februar og BlackBerry-telefoner med tokjerneprosessor.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. jan. 2011 - 17:29

PlayStation-telefonen lekker igjen

Dette begynner nesten å bli mobilbransjen mest latterlig lekkede telefon. Sony Ericsson kommer med en PlayStation-telefon. Det vet vi fordi den har lekket ut gang på gang. Nyeste lekkasje viser spill på den kommende telefonen.

Se video hos Engadget.com »

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Samsung viser frem bøyelige skjermer

Engadget har også tatt en nærmere titt på Samsungs prototyoer for fleksible skjermer, som har vært utstilt på CES forrige uke. Kort fortalt er dette mobilskjermer du kan bøye, noe som ikke bare åpner for spennende mobilformer, men også for skjermer som skal være så godt som umulige å ødelegge med vanlige hverdagsuhell.

Les mer hos Engadget.com »

iPad 2 1. februar?

Digg.com-grunnlegger Kevin Rose viser til gode kilder når han spår at Apple lanserer iPad 2 i løpet av de neste tre til fire ukene, med 1. februar som beste forslag. Apple skal ifølge ryktene ha klar en iPad med "Retina Display" (altså en høyoppløst skjerm) og kamera foran og bak. Apple skal ifølge ryktene samtidig lansere en CDMA-versjon av iPhone.

Les mer på Kevin Roses blogg »

BlackBerry-telefoner med tokjerneprosessor på vei

RIMs nestsjef, Mike Lazaridis, sier i et intervju med PC Magazine at de planlegger "super-BlackBerry"-telefoner. Disse får tokjerneprosessor og operativsystemet QNX. Men det skjer ikke med det første, da Lazaridis mener dagens prosessorløsninger enkelt og greit sluker for mye strøm.

Les mer på PCmag.com »

Samsung Galaxy S får oppfølger i februar

Ifølge et koreansk nettsted har Samsung bekreftet at de lanserer en oppfølger til suksessen Galaxy S under Mobile World Congress i februar. Denne telefonen får Android 2.3, tokjerneprosessor og muligens også HSPA+.

Les mer hos Androidcentral.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.