MOBIL

De viktigste mobilnyhetene

ONSDAG: Apple vil ha enerett på App Store-navnet, noen lager en Facebook-mobil, Windows Phone 7 bruker mistenkelig mye data, Android får Playstation-app, og alle iPhone-brukere får hotspotfunksjon.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. jan. 2011 - 15:38

Microsoft undersøker mystisk databruk på Windows Phone 7

Etter at flere Windows Phone 7-brukere har fått høye mobilregninger og beskjed av operatørene sine om at de overskrider datavolumet sitt skal Microsoft undersøke om telefonene sender eller mottar data når dette ikke skal skje. På enkelte forum klager brukere på at telefonene bruker mellom 30 og 50 MB data hver eneste dag, til tross for at telefonen har vært koblet til trådløst nettverk. 

Les hele saken hos BBC.co.uk »

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Noen bygger en Facebook-mobil

Mobilprodusenten INQ har sendt inn en beskrivelse av en Facebook-sentrisk telefon til Bluetooth SIG (gruppen som jobber med Bluetooth-standarden). I september rapporterte to separate nyhetskilder at INQ og Facebook jobbet sammen om en Facebook-mobil. Facebook har avvist at de jobber med en mobiltelefon, men dette kan vise seg å være fruktene av ett eller annet samarbeid.

Les hele saken hos Pocketnow.com »

Android får PlayStation-app

Sony har sluppet en offisiell PlayStation-app til Android. Med denne kan du sjekke dine Playstation Network trophies, og følge med på venner som har PlayStation Network-profil. I tillegg kan du følge med på nye spillutgivelser for PS3, PS2 og PSP. Appen er foreløpig ikke tilgjengelig i Norge.

Les mer hos Androidcentral.com »

Alle iPhone-brukere får hotspot

Ifølge BGR.com sine kilder skal alle iPhone-brukere få mulighet til å bruke telefonen som Wi-Fi-router. Det vil si at det skal bli mulig å koble for eksempel PC-en din til iPhone via Wi-fi og få tilgang til nettet gjennom telefonens internettilkobling. Det skal være mulig å koble til inntil fem enheter.

Les mer hos BGR.com »

Apple vil ha enerett på "App Store"

Microsoft har bedt patent- og varemerkestyrelsen i USA om å nekte Apple tillatelse til å beskytte navnet "App Store". Microsoft mener at dette er et generelt begrep og at alle brude ha lov til å bruke det. 

Les mer hos BGR.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.