ARKIVNYHETER

De to laveste anbudene ble avvist

Gang/sykkelvegen skal gå til venstre på bildet. Hvis ingen klage fører fram, blir den anlagt av Åge Haverstad fra Harpefoss i Sør-Fron i Gudbrandsdalen.
Gang/sykkelvegen skal gå til venstre på bildet. Hvis ingen klage fører fram, blir den anlagt av Åge Haverstad fra Harpefoss i Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Bilde: Anders Haakonsen
8. okt. 2010 - 11:57

Det laveste anbudet ble gitt av Dokka Entreprenør. Det ble avvist på grunn av manglende dokumentasjon av organisering av prosjektet. Nest laveste anbud kom fra Erling Rolstad fra Vinstra. Det ble avvist fordi nøkkelpersonell ikke har relevant erfaring fra tidligere oppdrag.

Om dette blir siste ord gjenstår å se. Dokka Entreprenør har allerede klaget på avgjørselsen, og Erling Rolstad har fortsatt muligheten til å gjøre det. Klagefristen går ikke ut før 18. oktober.

Oppdraget består i å anlegge gang/sykkelveg langs en kilometer av Mastemyrveien. Den forbinder kommunesentret i Oppegård, Kolbotn med industriområdet Mastemyr. Mange bruker vegen til og fra jobb, men forholdene ligger dårlig til rette for å ta seg fram med egen kraft. Det er ikke avsatt plass til myke trafikanter, og alternativene er kronglete, særlig for dem som sykler.

Entreprisen omfatter også ombygging av to kanaliserte T-kryss til rundkjøringer. Kryssene ligger der Trollåsveien og Rosenholmveien tar av fra Mastemyrveien. Videre skal det legges ned 1,4 km overvannsledning og 10 mål skal beplantes. Den som til slutt får kontrakten, får også ansvaret for vedlikehold av grøntanlegget i tre år med opsjon på ytterligere to år. Byggetiden er beregnet til et år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.