BYGG

De har utviklet verdens første hurtiglader for byggeplassen: – Interessen er enorm

– Det er klart at det er flere som har tenkt tanken. Men det er bare vi som faktisk har bygd en, sier Jannik Stanger i EST Floattech.

I ett år har de jobbet med å utvikle den mobile hurtigladeren. Fra venstre: Trond Egil Hagnæs (salgssjef, EST Floattech), Jannik Stanger (daglig leder, EST Floattech), Knut-Anders Eidsnes Johannesen (prosjektleder, Auto-Maskin) og Lars Bjerkelund (prosjektleder, EST Floattech).
I ett år har de jobbet med å utvikle den mobile hurtigladeren. Fra venstre: Trond Egil Hagnæs (salgssjef, EST Floattech), Jannik Stanger (daglig leder, EST Floattech), Knut-Anders Eidsnes Johannesen (prosjektleder, Auto-Maskin) og Lars Bjerkelund (prosjektleder, EST Floattech). Foto: Knut Bjørheim
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
4. des. 2020 - 05:15

Nordre Follo, Viken: Elektrifiseringen av bygge- og anleggbransjen er i full gang. Nye regler fremskynder «det grønne skiftet», og ladebehovet stiger for hver gravemaskin som bytter tennplugger med ladeplugger.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.