Datarommet i en container

Datarommet i en container
MED NØDAGGREGAT: 40 fot med datarom. En enkel løsing på plassproblemer. SYstemet eleimnierer støv og skittproblemer som kan oppstå i mange virksomheter. Bilde: Anders J. Steensen

For bedrifter som har behov for fleksible dataløsninger er Emerson Network Powers containeriserte datarom en god løsing. I stedet for å bygge et dyrt rom intern i en bygning, er det mulig å anskaffe en container som inneholder alt et datarom har behov for. Spenningsforsyning, nettverkstilkobling, kjølesystemer, muligheter for ekstra nødstrøm, både ved batterier og nødgenerator pluss adgangskontroll og kontorplass for servicepersonell.

– Dette er ypperlig for prosjektorganisasjoner og for midlertidige løsninger, eller for å sikre datarom i eldre industribygninger. Det er også godt egnet for større evenementer, blant annet har NRK bestilt slike i forbindelse med avviklingen av ski-VM, forteller Erik Dahl i Friganor som representerer Emerson Network Power i Norge.

Containerløsningen er fleksibel og kan fås i både 20 og 40 fots containere. Det er også mulig å koble sammen flere enheter. Prisen for container uten datautstyr ligger på ca. 1 millioner kroner og oppover.

Les mer om: