NETTARKIV

Dårlig messestart

20. sep. 2000 - 15:37

I 1996 hadde messen over dobbelt så mange besøkende første dag. Kongress- og prosjektsjef Per E. Wessel ved Norges Varemesse tror at seksjoneringen, rasjonaliseringen og kjededannelsen i bransjen bidrar til at besøkstallet går ned.

– Trenden på fagmesser er at færre personer kjøper inn utstyr for flere kroner. Da blir det naturlig nok færre besøkende, sier Wessel.

I dag ser det langt bedre ut. Det vrimler av folk i alle utstillinghallene, og leverandørene ser ut til å ha hendene fulle.

Tekblad.no spurte også et utvalg utstillere fra forskjellige messeseksjoner om deres erfaringer på messens åpningsdag:

– Vi ventet oss flere besøkende i går. Men kvaliteten på de som kom, var høy, sier sivilingeniør Henrik Kyllingstad, ABB Flexible Automation AS.

– Det var overraskende dødt i går ettermiddag, og overraskende godt besøkt på formiddagen, sier Ivan Sjellerup, dansk fabrikant fra Belki Teknik.

Hans Boström, svensk utstiller fra OGP Scandinavia AB, syns også det var veldig dårlig besøk i går: – Nordmenn vil tydeligvis ikke gå på messe. I dag ser det ut til å være mer folk.

– Vi er svært fornøyde med besøket i går. Kvaliteten på de som kom var også bra, sier Rolf Breen fra P. Meidell AS.

Daglig leder Vivi-Helèn Langaard Henriksen ved Svea Maskiner AS er også positiv:

– Vi er fornøyde med besøket på messens første dag. I dag er det enda bedre.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.