Danske KIBO Security Group og Garda Sikring slås sammen etter oppkjøp

EMK Capital har kjøpt banske KIBO Security Group, og slår dette selskapet sammen med sin norske virksomhet Garda Sikring.

Lars Kramer, CEO i KIBO og Jon Ola Stokke i Garda Sikring.
Lars Kramer, CEO i KIBO og Jon Ola Stokke i Garda Sikring.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
24. aug. 2023 - 15:30

– Dette oppkjøpet skaper mange spennende muligheter både i det norske og danske markedet. «Med nye og sterke ressurser på plass, er vi nå godt rustet for å møte fremtidens sikkerhetsbehov og fortsette vår vekst i Norden, sier konsernsjef i Garda Sikring Group, Jon Ola Stokke.

KIBO er en ledende leverandør i Danmark innen sikring av bedrifter, institusjoner og offentlige områder. De tilbyr alt innenfor mekanisk sikkerhet og elektronisk overvåking, både enkeltstående løsninger og komplekse integrerte sikringssystemer, samt service og beredskap. 

Med KIBO som en del av Garda Sikring Group, øker antall ansatte til ca. 560 og omsetningen til over 1,3 milliarder.

Den sterke nordiske satsningen framover, gjør at det blir foretatt noen endringer i den norske organisasjonen, med bl.a. erstatter for Jon Ola Stokke, som nå vil jobbe nordisk. Han overlater derfor stafettpinnen i Norge til ny leder for det norske markedet, Kai Rostad Øvregard.

– Kai kjenner selskapet, markedet og våre kunder utrolig godt. Han har vært i selskapet i tre år og har frem til nå hatt rollen som regionleder på Vestlandet og daglig leder i Bergen, samtidig som han har sittet sentralt i vår ledergruppe. Jeg og en samlet ledergruppe er utrolig glad for at han takket ja til stillingen som leder videre for Garda Sikring i Norge, sier Jon Ola Stokke,

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.