ARBEIDSLIV

Dameseier på NTNU

Tore Stensvold
10. feb. 2006 - 14:04

For 17. gang ble Næringslivsdagene arrangert denne uka på NTNU, der bedrifter og studenter møtes til gjensidig glede og nytte.

Over 70 bedriftspresentasjoner ble gjort, og Teknisk Ukeblad og Tekna samarbeidet om en stand. Ett av trekkplastrene var utlodning av en hovedpremie, en X-box og tilhørende 24 tommers Dell flatskjerm.

Over 800 var med i trekningen, og over 80 prosent var mannlige studenter. Men seieren og X-box-en er nå i kjemistudent Kristin Bergums hender og eie.

Gleder seg

- En gedigen suksess. Det er oppsummeringen til Ingvild Markussen Hansen, studentansvarlig for Tekna i Trondheim.- Jeg gleder meg allerede til neste års arrangement, sier hun til tu.no.

Rekruttering

Tekna rekrutterte 124 nye medlemmer og fikk god respons på tilbudet om sommerjobbformidling i samarbeid med Teknisk Ukeblad i løpet av de to dagene arrangementet varte.

TU og Tekna arrangerte daglig trekning av en iPod nano blant de ca. 70 bedriftene som stilte opp for å gjøre seg kjent blant studentene og kanske kapre framtidas nye, glupe hoder.

Trainee-vinner

Torsdag vant Storebrand ved Anna Kyte Børsheim. Den meget glade vinner er Tekna-medlem med industriell økonomi i fagfeltet og jobber som trainee i Storebrand.

Onsdag vant Gro Halnes fra Acergy (tidligere. Stolt Offshore). Halnes er nyutdannet ingeniør innen marinteknikk og har jobbet i bedriften siden august.Det er studentorganisasjonen IAESTE som står bak Næringslivsdagene i samarbeid med blant andre Tekna, Statoil, Hydro, Schlumberger og Telenor. Tilsvarende arrangement går av stabelen i Stavanger 14. februar og Ås 22. februar.Sommerjobb

Teknisk Ukeblad og Tekna har innledet et samarbeid om formidling av sommerjobber til Teknas studentmedlemmer. Det er blitt svært godt mottatt blant studentene.

Sommerjobbene annonseres på nettsidene tu.no/sommerjobb. Studentmedlemmer i Tekna kan tegne abonnement på e-postvarsling av nye sommerjobber.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.