MOBIL

Dagens mobilnytt

Endelig iOS4 til iPad, Android Gingerbread er rett rundt hjørnet, og HTC Legend-eiere får snart Android 2.2.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. nov. 2010 - 18:10

LG lager et kamera som også er en mobil

Om du fortsatt er imponert over Nokia N8, ta en titt på LGs nye L-03C. Dette er et kamera du kan ringe med. Det er utstyrt med et integrert Pentax-objektiv som har tre ganger optisk zoom, 12 megapikslers oppløsning, Xenon-blits og videoopptak i HD. Telefonen ser i det hele tatt ut som et kamera, men du kan også ringe med det. På baksiden er det en tre tommers trykkskjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning. Telefonen er eksklusiv for den japanske operatøren NTT Docomo, og dessverre ingen smarttelefon. Vi skulle gjerne sett noe slikt her hjemme med Android!

Les mer om LGs mobilkamera hos Engadget.com »

HTC Legend får Android 2.2

Om du har ventet på en oppdatering til HTC Legend er det nå snart på tide å finne frem USB-kabelen. HTC sier på sine Facebook-sider at Android 2.2 vil bli tilgjengelig til telefonen i løpet av de kommende ukene. Dersom du har en operatørvariant av telefonen vil du muligens måtte vente enda litt lenger. 

Les mer om oppdateringen på HTCs Facebook-side »

Android "Gingerbread" bare dager unna

Når  representanter for Open Handset Alliance, for eksempel Alvaro Fuentes Vasquez, slenger ut oppdateringer på Twitter, går det ikke ubemerket hen. Spesielt ikke når meldingen er "Prepare your Nexus One (Developer version) for Android OTA update 2.3 (Gingerbread) in the next few days :-D". Det mest oppsiktsvekkende her er muligens at Gingerbread ser ut til å være Android 2.3, altså ikke 3.0, som forventet.

Les mer hos Electricpig.co.uk »

endelig

iOS4 snart til iPad

Om du har en iPad kan du snakrt oppdatere den til nyeste iOS-versjon. Den har til nå kjørt versjon 3.2 av iOS, i motsetning til iPhone, som har versjon 4. For deg betyr dette at du vil få mulighet for å veksle mellom programmer og en del annet nytt. TiPb har gått igjennom alle nyhetene i iOS4 på iPad, og har en video som demonsterer det hele.

Oppdatert: Vi var litt raskt ute med å annonsere at iOS4 er tilgjengelig. Oppdateringen skal blir tilgjengelig i løpet av måneden.

Les mer på TiPb.com »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.