JULEKALENDER 2019

Dagens luke skjuler disse lekre støydempende hodetelefonene

5. des. 2019 - 05:15

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid.

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Jabra Elite 85h har 36 timers batteritid (med støydemping på), avansert 8-mikrofonsteknologi, 40mm spesialutviklede høyttalere, ett-trykks tilgang til stemmeassistenter og solid holdbarhet. SmartSound bruker avanserte algoritmer som analyserer lydene i omgivelsene rundt brukeren. Den kan oppdage over 6000 lyder og tilpasser lyden automatisk hvis du eksempelvis beveger deg fra en støyete togstasjon og inn i en stille togvogn. Smart aktiv støydemping (ANC) og HearThrough-innstillinger gir deg akkurat den lyden du trenger, når du trenger det.

Les mer om Jabra Elite 85h her!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.