ARKIVNYHETER

COWI kjøper Tonning & Lieng

Jarle Skoglund
18. mai 2011 - 12:42

Med snart 65 års erfaring i bransjen, har Tonning & Liengopparbeidet seg et godt renommé og en solid referanseliste. Deres rådgivervirksomhet er basert på byggeteknikk, byggeledelse og taksering. Daglig leder for Kristiansund-kontoret, Dagfinn Jarp, innrømmer at de har hatt andre beilere enn COWI på døren.

–Alle kunne tilby tilhørighet i en organisasjon med bred kompetanse, hos COWI fant vi i tillegg en spesiell god personkjemi. Som også er bekreftet gjennom prosjektsamarbeid de senere årene. Utover mer tradisjonell virksomhet innen faget, fremhever Jarpfirmaets virksomhet innen havne-, kai-og anleggsvirksomhet. Tonning & Lienghar blant annet vært tungt inne i utviklingen av oljebasen i Kristiansund, Norges største anlegg i sitt slag. Ivar Øvre er daglig leder på Lillehammer-kontoret.

Administrerende direktør i COWI, Terje Bygland Nikolaisen, er svært fornøyd å få medarbeiderne fra Tonning & LiengAS med på laget. -Vii COWI er sterke i troen på at organisk vekst, kombinert med strategiske oppkjøp for å tette geografiske eller faglige luker, best ivaretar vår interne kultur og identitet. I så måte er kjøpet av Tonning & Lienget -jatakk, begge dele. Ønsket om å styrke vår kapasitet og kompetanse innen byggfagene på Nord-Vest-og Innlandet, har stått på lista vår en stund. Med kontor i Kristiansund og på Lillehammer,

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.