Canal Digital skrur opp farten

Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital skrur opp hastigheten for sine bredbåndskunder. Men bare for de som har litt heftigere produkter.
Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital skrur opp hastigheten for sine bredbåndskunder. Men bare for de som har litt heftigere produkter. (Bilde: Canal Digital)
  • t2

Canal Digital lanserte i april hastigheten GIGA, med opptil 60 Mbit\s nedlastingshastighet. Nå øker de farten enda mer.

Fra nyttår

Topphastigheten øker nemlig til 70 Mbit\s, og gjelder både for kabel- og fiberkundene.

– Nye kunder vil få de nye hastighetene fra 1. desember. Eksisterende kunder innen nyttår. De vil motta SMS eller e-post om mer informasjon om fartsøkningen, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital i en pressemelding.

Mer begge veier

I tillegg øker opp- og nedlastingshastigheten for hastighetene Maxi, Mega til henholdsvis 12 (10) og 25 (20) Mbit\s ned og 2,5 Mbit\s opp.

– Vi ser at stadig flere av våre kabel-TV-kunder ønsker å benytte seg av vårt bredbånds- og telefonitilbud og bli såkalte triple-play kunder. Derfor er det viktig for oss å tilby bredbåndstjenester tilpasset de ulike brukergruppene, sier Davidsen.

Ifølge Post- og teletilsynets oversikt på Telepriser.no er det imidlertid flere andre bredbåndstilbud som er bedre enn Canal Digital.

Det er imidlertid før hastighetsøkningene er tatt med.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå