T2

Canal Digital skrur opp farten

Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital skrur opp hastigheten for sine bredbåndskunder. Men bare for de som har litt heftigere produkter.
Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital skrur opp hastigheten for sine bredbåndskunder. Men bare for de som har litt heftigere produkter. Bilde: Canal Digital
Stein Jarle Olsen
8. des. 2009 - 08:33

Canal Digital lanserte i april hastigheten GIGA, med opptil 60 Mbit\s nedlastingshastighet. Nå øker de farten enda mer.

Fra nyttår

Topphastigheten øker nemlig til 70 Mbit\s, og gjelder både for kabel- og fiberkundene.

– Nye kunder vil få de nye hastighetene fra 1. desember. Eksisterende kunder innen nyttår. De vil motta SMS eller e-post om mer informasjon om fartsøkningen, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital i en pressemelding.

Mer begge veier

I tillegg øker opp- og nedlastingshastigheten for hastighetene Maxi, Mega til henholdsvis 12 (10) og 25 (20) Mbit\s ned og 2,5 Mbit\s opp.

– Vi ser at stadig flere av våre kabel-TV-kunder ønsker å benytte seg av vårt bredbånds- og telefonitilbud og bli såkalte triple-play kunder. Derfor er det viktig for oss å tilby bredbåndstjenester tilpasset de ulike brukergruppene, sier Davidsen.

Ifølge Post- og teletilsynets oversikt på Telepriser.no er det imidlertid flere andre bredbåndstilbud som er bedre enn Canal Digital.

Det er imidlertid før hastighetsøkningene er tatt med.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.