IT

Bylarm + it = sant

Innfører Bylarm Tech.

SAMLES: På Bylarm i februar skal musikk- og teknologimiljøene kobles.
SAMLES: På Bylarm i februar skal musikk- og teknologimiljøene kobles. Bilde: Bylarm

Når konsertene braker løs på Bylarm i Oslo i februar, kan du samtidig sikre deg relevant teknologisk input:

Festivalen prøver seg på andre felt enn de rent musikalske og arrangerer Bylarm Tech parallelt med det tradisjonelle innholdet.

Det innebærer seminarer om teknologi og digitale løsninger, der mye er knyttet til musikk. Noe av poenget er å skape oppmerksomhet rundt nye og endringsskapende ideer, teknologier og menneskene som står bak.

Les også: Flere veier til gratis Wimp og Spotify


Teknopreget

- Vi ønsker å skape en arena hvor nyskapende og endringsorienterte aktører fra både musikk- og teknologimiljøene i Norge og Norden møtes og bygger ny verdi for hverandre, heter det i pressemeldingen fra de to arrangørene.

Årsaken til initiativet er at musikkbransjen blir stadig mer preget av teknologiutvikling, ifølge daglig leder Erlend Mogård-Larsen hos Bylarm.

Les også: Carl Henrik gjenskaper stereo- lyden

Møteplass

Målet er en møteplass for gründere, studenter, "tech-hoder", startups og mer etablerte bedrifter fra både teknologibransjen og sentrale aktører og innholdsleverandører fra den norske, nordiske og internasjonale musikkbransjen.

- Vi har sterk tro på at det har stor verdi for musikkindustrien og teknologibransjen med bedre kontakt, sier Torgeir Waterhouse, direktør for internett og nye medier hos IKT-Norge.

Les også:

De 11 heteste elektronikk-julegavene  

Volvo kobler biler til nettskyen

TEST: Gode høyttalere for lite penger

Disse får maks lyd ut av din iPhone  

Les mer om: