Byggmakker blir større

VOKSER: Administrerende direktør i Byggmakker Norge, Espen Hoff, ser finanskrisen som en mulighet for å ekspandere.
VOKSER: Administrerende direktør i Byggmakker Norge, Espen Hoff, ser finanskrisen som en mulighet for å ekspandere. (Bilde: KNUT STRØM)
  • Bygg

I løpet av 2009 kommer selskapet til å investere 300 millioner kroner på fire nye butikker. I tillegg skal 24 butikker moderniseres. Det skal også presenteres flere nye tjenesteprodukter, i følge Byggmakker i Norge.

Investert en milliard

– Siden 2007 har vi investert en milliard kroner i bygging av nye butikker og revitalisering av konseptet vårt. Hele organisasjonen deltar nå aktivt i arbeidet med å bygge nytt, og med modernisering av eksisterende butikker, sier administrerende direktør i Byggmakker Norge, Espen Hoff til E24.

Nedgang

Investeringene kommer i en tid med nedgang i markedet, men Hoff ser på finanskrisen som en god mulighet til å ekspandere.

– Selv om vi fikk en litt større nedgang i omsetningen enn gjennomsnittet for bransjen i 2008, er det gledelig å se at vi gjennom TBF-tallene befester vår posisjon som Norges ledende og største byggevarekjede, sier han.

Finanskrisen god mulighet

Han har ambisjoner om å styrke denne posisjonen ytterligere, og ser på finanskrisen som en mulighet.

– Det at vi har medlemmer og eiere som står bak og deltar aktivt i denne prioriteringen, gjør oss trygge på og motivert for den offensive satsingen, sier Espen Hoff til E24.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå