NYHETER_BYGG

Byggetreff på Lillestrøm

Messen får større plass og skal kombineres med Nordisk Byggedag 2003.

Arrangøren forventer 400 utstillere. I tillegg arrangeres det også konferanser, seminarer og produktpresentasjoner.

Nordisk Byggedag har tradisjoner tilbake til starten i 1927 og samler deltakere fra alle nordiske land inkludert Baltikum.

Flere prominente foredragsholdere er invitert, blant andre kommunal- og regionalminister Erna Solberg, siviliarkitektene Kjetil Trædal Thorsen i Snøhetta AS og Niels Torp fra Niels Torp AS samt forskningssjef Uffe Palludan fra ved Institutt for Fremtidsforskning i København og Malmø.

Hovedtema for det nordiske arrangementet er Bygg for mennesker. Programmet omfatter både trender og fremtidstanker, estetikk og miljø, bærekraftig byggenæring og prosjektturer hvor deltakerne får se eksempler på god arkitektur og gode prosjektløsninger.

Tematurene skal knyttes til transformasjon, kommunikasjon, fleksible bo- og arbeidsformer, Fjordbyen Oslo samt nye produkter.

Nordisk Byggedag er en unik mulighet for norsk byggebransje til å markedsføre seg gjennom sine prosjekter. I tillegg til markedsføring er noe av hensikten med arrangementet å dele kunnskap, erfaringer og impulser på tvers av de nordiske landegrensene og Østersjølandene.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.