PRODUKSJON

Bygger om energianlegg

Kværner bygger om energianlegget for Allegheny Energy Supplys kraftverk på Willow Island i West Virginia, USA.

-Dette er den andre kontrakten vi har fått på anlegg til Allegheny Energy, og vi er svært glade for at kunden kommer tilbake med nye oppdrag, sier konserndirektør Keith Henry.

Han mener at den økte etterspørselen etter energi i Nord-Amerika gjør at produsentene er ute etter løsninger som øker kapasiteten på eksisterende anlegg så raskt som mulig, samtidig som de investerer i nye anlegg.

-Kontrakten understreker Kværners evne til å håndtere oppgradering av anlegg samtidig som vi har kompetanse og erfaring til å bygge nye anlegg, sier Henry.

Kværner skal være hovedentreprenør og ansvarlig for utrusting, fabrikasjon og installasjon av nye løsninger og nytt utstyr ved kraftverket. Alle byggearbeidene blir gjennomført mens kraftverket er i drift. Arbeidet med prosjektet skal etter planen starte i september 2001 og være fullført i april 2003, skriver Kværner i en pressemelding.

Kværner arbeider for tiden også med et 563 MW stort gasskraftverk for Calpine Corporation ved deres Ontelaunee Energy Center i Reading, Pennsylvania og et 540 MW gassdrevet kraftverk for Kinder Morgan i Jackson, Michigan.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.