NYHETER_BYGG

Bygger 4-felts i Østfold

E 18 utenom Askim høsten 2005. Fire overgangsbruer har fått felle og harmonisk design, i tråd med det som vil bli gjort på alle E18-parsellene i Østfold.
E 18 utenom Askim høsten 2005. Fire overgangsbruer har fått felle og harmonisk design, i tråd med det som vil bli gjort på alle E18-parsellene i Østfold. Bilde: Jarle Skoglund
Tore Stensvold
30. juni 2006 - 13:08

Kontrakten på 106 millioner kroner er tildelt Veidekke av Statens vegvesen, Region Øst.Kontrakten omfatter 6,2 km 4-felts motorvei, og arbeidene består i bygging av bygging av veikropp, overvannsgrøfter, kabelanlegg og lysanlegg samt asfaltering, og etablering av grøntanlegg og viltgjerder.

Pynter i 2008

Byggestart vil bli 1. august 2006. Selve veianlegget skal stå ferdig 26.oktober 2007, mens grøntanlegget ferdigstilles i mai 2008.

Anlegget vil i snitt sysselsette rundt 30 personer, opplyser Veidekke i en pressemelding.

Utnytter kapasitet

- Vi er meget tilfreds med å ha fått oppdraget. Siden vi nylig har ferdigstilt andre store veianlegg, passer kontrakten godt inn i forhold til vår øvrige oppdragsmengde og kapasitet, sier distriktssjef Lars Hovland i Veidekke Entreprenør, Region Anlegg.- Veidekke har hatt store oppdrag i forbindelse med utbyggingen av E6 gjennom Østfold de senere år, men vi har inntil nå ikke vært engasjert i utbyggingen av den nye E18 gjennom indre Østfold, legger Hovland til.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.