NYHETSBREV

Bussforbindelser for elektronikkhus

Phoenix Contact utvider funksjonaliteten til ME- og ME-MAX-systemene

Den nye bussforbinderen ME-TBUS 4P1S åpner for overføring av serielle og parallelle signaler mellom moduler i ME og ME-MAX-hus. Med den passende ME-TBUS ADAPTER kan kretskortflaten fra en byggbredde på 35 mm utnyttes enda mer effektivt.
Den nye bussforbinderen ME-TBUS 4P1S åpner for overføring av serielle og parallelle signaler mellom moduler i ME og ME-MAX-hus. Med den passende ME-TBUS ADAPTER kan kretskortflaten fra en byggbredde på 35 mm utnyttes enda mer effektivt. Bilde: Graphic Group Mensch & Medien GmbH
9. juni 2015 - 22:24

For systemene ME og ME-MAX tilbyr Phoenix Contact nå T-bussforbindere for overføring av serielle og parallelle signaler mellom de enkelte modulene. Brukerne kan enkelt utvide funksjonene i eksisterende installasjoner med den nye ME-TBUS4P1S bussforbinderen.

Bussforbinderne har fire poler for parallell og en pol for seriell dataoverføring. De sneppes plassbesparende direkte på monteringsskinnen, systemet kables dermed både enkelt og effektivt. Husene trenger bare å plugges på og er pålitelig tilkoblet hverandre umiddelbart.

Bussforbinderne og -adapterene reduserer kablingsarbeidet og forenkler dataoverføringen og reduserer dermed potensielle feilkilder. Begge seriene finnes i byggbreddene 17,5 og 22,5 mm.

Les også: Gründerstøtte fra Tyskland

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.