DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Brøytesjåfør pågrepet - kjørte på eldre kvinne med hjullaster

Skal ha kranglet om hvor snøen skulle dumpes.

Krangel om snøbryting endte med påkjørsel i Sør-Varanger. Bildet er et illustrasjonsfoto, og er ikke tatt i forbindelse med hendelsen.
Krangel om snøbryting endte med påkjørsel i Sør-Varanger. Bildet er et illustrasjonsfoto, og er ikke tatt i forbindelse med hendelsen. Foto: Ulf Palm/TT Nyhetsbyrån/NTB Scanpix
3. jan. 2020 - 10:11

En brøytesjåfør i Sør-Varanger er pågrepet av politiet etter at han kjørte på en kvinne i slutten av 60-årene med en hjullaster.

Kvinnen er brakt til Finnmarkssykehuset i Kirkenes med skader i en fot etter å ha blitt påkjørt av hjullasteren som ble brukt til brøyting. Hendelsen fant sted i Sør-Varanger rundt midnatt natt til fredag.

– Vi har pågrepet brøytesjåføren og holder ham i arresten i Kirkenes. Foreløpig er det litt uklart hva som har skjedd og hvorfor, men det skal ha vært en krangel i forkant, trolig om hvor snøen skulle dumpes, sier operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt til NTB.

Politiet har så langt tatt et vitneavhør, men Mathiesen understreket at det verken er tatt avhør av fornærmede eller siktede, og at det så langt ikke er avklart om hendelsen er å regne som en ulykke eller et straffbart forhold.

Les også

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.