Descramble - geotermisk energi

Brønnen kan være starten på en ny æra innen geotermisk energi

Utsetter elektronikken for ekstreme påkjenninger.

Riggen: Den geotermiske brønnen som ble boret i Italia kom ned til vann i superkritisk fase. Det kan bli starten på en ny æra innen geotermisk energiforsyning. Ikke minst fordi slik energi kan brukes til baselast i strømnettet.
Riggen: Den geotermiske brønnen som ble boret i Italia kom ned til vann i superkritisk fase. Det kan bli starten på en ny æra innen geotermisk energiforsyning. Ikke minst fordi slik energi kan brukes til baselast i strømnettet.

Utsetter elektronikken for ekstreme påkjenninger.

Geotermisk energi er en svært gammel fornybar varmekilde. På Island og i andre land hvor jordvarmen har ligget nær overflaten har det vært naturlig å bruke den termiske energien i århundrer. I mange av disse landene har det de siste hundre årene også vært boret brønner for å hente ut enda varmere vann.

Få tilgang til alle artikler og mer med TU Ekstra

  • Ubegrenset tilgang til tu.nodigi.no og karriere360.no
  • Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag
  • Rabatt på konferanser

månedlig

235,-
Kr 55 per uke Bestill

årlig

1 990,-
Kr 39 per uke Prøv 1 måned for 1 kr
Én måned for 1 kr
Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst
Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her
NITO- og Tekna-medlemmer får 50% rabatt av ordinær pris ved kjøp av årsabonnement

Vanlige spørsmål

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvorfor får jeg ikke logget inn?

Tu.no er ikke tilknyttet Tekna eller Nitos medlemsbaser. Du må registrere en ny brukerkonto på tu.no.

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvordan får jeg rabattert pris?

Etter at du har laget en brukerkonto på tu.no og logget inn kan du legge inn ditt medlemsnummer og få 50 % rabatt.

Kan jeg få tilsendt faktura til min arbeidsgiver?

Ja. Ved kjøp av årsabonnement tilbyr vi bedriftsfaktura.

Vil abonnementet automatisk fornye seg etter gratisperioden?

Ja. Abonnementet fornyes automatisk. Du kan når som helst skru av automatisk fornyelse.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå