ARKIVNYHETER

Brødrene Brøndbo lavest blant trøndere

27. apr. 2009 - 09:07

Brødrene Brøndbo har en betryggende ledelse til nærmeste konkurrent, Johs J Syltern fra Åfjord, som har gitt et anbud på 20,1 millioner. Deretter er det jevnt. Et arbeidsfellesskap mellom Røstad Entreprenør fra Verdal og Glømmen Entreprenør fra Namsos vil ha 20,2 mill. for jobben, mens Austad maskinstasjon fra Inderøy vil ha 20,8 mill. Høyest blant trønderne ligger Tore Løkke fra Åfjord med 23,7 mill. Den eneste riksentreprenøren som deltar er Mesta, som er sjanseløs med et anbud på 26,8 millioner kroner.

Strekningen som blir utbedret er 6,6 km lang og går mellom Lænn og Sørenget nord for Namsos. Utbedringen er delt i tre entrepriser. Anbudene som nylig ble åpnet gjelder den 3,4 km lange parsellen Ramsvik-Vemundvik. Anbudsåpningen fant sted 22. april. Den opprinnelige fristen gikk ut 3. april, men som vanlig er for tiden, ble fristen forlenget.

I fjor høst gikk den 1,2 km lange parsellen Vemundvik-Sørenget ut på anbud. Kontrakten gikk til arbeidsfellesskapet som nå ligger nest lavest på andre entreprise.

Riksveg 769 mellom Lænn og Sørenget er i en bedrøvelig forfatning. Til høsten neste år skal hele strekningen være utbedret.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.